Muszę trochę nadrobić forumowe zaległości i przedstawiam zdjęcia przedmiotowego Komara. Po zakupie na złomie wyglądał on tak:
DSC004691a.JPG
Po skompletowaniu wygląda tak:
DSC01044a.JPG
Wczoraj udało mi się nawet go uruchomić, ale niestety zima u mnie wciąż trzyma, więc regulację przeprowadzę przy bardziej sprzyjających warunkach pogodowych. Jak już będzie w pełni sprawny to mam zamiar go trochę odnowić i zarejestrować.
Tymczasem muszę się Wam przyznać, że podczas niedawnej wizyty na złomowisku zmiękłem znowu. Otóż zobaczyłem ramę do Pannoni, mniej więcej tak samo kompletną jak Komar:
P1050945a.JPG
Wiem, że wygląda fatalnie, dużo braków, ale jak człowiek cierpi na chorobę na którą nie ma lekarstwa, to co poradzić???
Prośba do Was, jeśli macie jakieś zbędne części, a przede wszystkim literaturę lub jakieś porady, którymi moglibyście się podzielić to bardzo proszę o informacje. Moja wiedza na temat tych motocykli jak na razie ogranicza się do wiedzy, że Pannonie były produkowane na Węgrzech, ale mam nadzieję, że prędzej czy później coś z tego wyjdzie. Proszę zatem o wszystkie informacje jakie posiadacie.
P.S. Można w sumie powiedzieć, że zmiękłem do kwadratu, albo po prostu jestem mięczakiem.

Nie masz wystarczających uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego postu.